0
Evropske lige

Fudbal soccer friendly match Srbija U20 v Honduras U20 Alberth Josue (C) Sasa Zdjelar (R) and Nikola Maras (L) Stara Pazova, 21.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Benfika želi srpskog štopera, klauzula je 6.000.000 evra!

Objavljeno: 02.05.19 u 17:30

Portugalski klub sa ‘La Luža’ ne odustaje od prakse dovođenja srpskih fudbalera, a novi plan spremili su za predstojeće leto.

Srpski defanzivac Nikola Maraš poprilično se dobro uklopio u portugalsku ligu, te je posle dve godine nastupa u tamošnjem Šavezu došlo vreme za korak napred.

Taj korak bio bi prelazak u velikana Benfiku, ukoliko se obistine pisanja portugalskih medija da je tim sa ‘La Luža’ zainteresovan za njegove usluge.

Bivši štoper Rada uklapa se u profil igrača koji je potreban Benfiki, a ukoliko ga istinski žele, otkupna klauzula od 6.000.000 evra ne bi trebalo da predstavlja veliki problem.

Maraš trenutno ima ugovor sa Šavezom do 2021. godine, ali bi u slučaju ispadanja tog tima u niži rang, odlazak srpskog defanzivca bio gotovo izvestan.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter