0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADI NAPADAČ ZVEZDE ‘REŠETA’: Evo kako je Marko Marin ispoštovao mladog Dejana Joveljića…

Objavljeno: 02.05.19 u 16:32

Crvena zvezda je u 34. kolu plej-ofa Superlige Srbije sa 5:0 demolirala Vojvodinu u Novom Sadu, a dan za pamćenje imao je supertalentovani napadač Dejan Joveljić.

Mlada nada Crvene zvezde postigla je dva gola u Novom Sadu i tako dokazala veliki potencijal. Posle meča na ‘Karađorđu’ Dejan Joveljić je otkrio jedan detalj vezan za penal i njegov drugi gol na meču.

– Sjajna utakmica za nas. Odlično smo se snašli na teškom gostovanju. Teren je bio zahtevan za igru, vreme teško, ali uspeli smo da upišemo novu pobedu. Posebno sam srećan zbog drugog gola kiji sam postigao. Penal je bio na meni, prišao sam Marinu i pitao ga da li mogu ja da izvedem jedanaesterac. Bez razmišljanja su se složili i on i ostali saigrači. To je još jedna stvar koja pokazuje koliko smo složni. Marin je dokazao da zna koliko mi znače golovi. Kod prvog pogotka Čaušić mi je uputio sjajan udarac, a ja sam se našao na pravom mestu i loptu sproveo u mrežu – otkrio je Dejan Joveljić.

Mladi napadač o kom se raspituju timovi iz Evrope postigao je svoj deseti gol u sezoni.

– To mi je bio cilj na početku sezone, drago mi je da sam ga nekoliko kola pre kraja i ispunio. Verovao sam da mogu da ispunim to što sam zacrtao, ali bez saigrača to ne bi bilo moguće. I danas se to pokazalo.

Sledeću utakmicu fudbaleri Crvene zvezde odigraće na svom terenu protiv Mladosti u nedelju.

– Za nekoliko dana pred nama je izuzetno važna utakmica. Kao što kaže naša pesma:“Još jedna pobeda i titula“. Navijači mogu da očekuju borbu i veliku želju u našoj igri u nedelju. Nadam se da će to biti dovoljno za slavlje na kraju – poručio je Joveljić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter