0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOLA SMILJANIĆ: Zaista smo imali veliku źelju da pobedimo

Objavljeno: 02.05.19 u 13:00

U utakmici 34. kola plej-of faze SLS crno-beli su savladali ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 2:1 (1:0) i vratili se na četvrto mesto na tabeli .

Strelci golova bili su: Rikardo Gomeš 11′, Zoran Tošić 58′ (Partizan) i Bojić 84′ (Mladost).

Posle pobede nad ekipom Mladosti i povratku na evropski put za sajt govori Milan Lola Smiljanić.

– Kada smo zakoračili na teren bilo je apsolutno jasno da će igra biti veoma teška jer je kiša padala u naletima i nije bilo moguće ni na zagrevanju napraviti čistu pas igru. Kada se takve stvari dese onda naravno postoji bojazan da li ćete moći da ispoštujete sve zadatke i dogovor iz svlačionice jer teren nalaźe drugačije. Ali tada nema druge nego da tražite alternativna rešenja u pristupu igri i da krenete još jače što smo i uradili, kaže Smiljanić.

Motiv više bila je borba za što bolju poziciju na tabeli.

– Zaista smo imali veliku źelju da pobedimo jer smo posle poraza u prethodnom kolu došli na poziciju koja nam nije donosila put u Evropu i samim tim znamo da ovaj mikro ciklus moramo da dobijemo pod imperativ. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu i onda u drugom uvek nešto padnemo i posle vodstva i prilike da sve rešimo ‘zakuvamo’ sami sebi. Ako me pitate kako nam u trenutku padne koncentracija i poklonimo uvek neki gol zaista ne znam, osim da smo vrlo svesni toga i da se trudimo da popravimo. Kome god da se desi i kako god da se desi ne damo da nas dodatno poremeti već moramo kolektivno i da se podignemo posle pada kao što smo zajedno u pobedama.

Crno-bele očekuje uzbudljiv završetak sezone.

– U ovim trenucima kada je važno da svaku utakmicu u plej-ofu pobedimo i spremamo se za polufinale Kupa Srbije imperativ je da mi kao tim budemo spremni sa što manje povreda i kartona. O tome koliko volim Partizan i koliko se radujem svakoj pobedi, a tugujem posle poraza je izlišno pričati, a posebno sam srećan kada mogu kako kaźete da i svojom igrom doprinesem kreativnosti na terenu, završava Lola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter