0
Evropske lige

AJAKS KUPUJE U REALU: Hoće li Martin Odegard skinuti sa trona Dušana Tadića?!

Objavljeno: 02.05.19 u 21:59

Ekipa Ajaksa iza sebe ima odličnu sezonu, a to je ekipa iz Amsterdama krunisala na prpagu unosnih prodaja. Sada su na redu i dolasci.

Frenki De Jong već je prodat Barseloni, na izlaznim vratima je i Matijas de Liht, te se Holanđani sada okreću dolascima.

Konjanici su odlučili da odreše kesu i dovedu mladu nadu evropskog fudbala Norvežanina Martina Odegarda. On je trenutno na pozajmici u Viteseu. Dvadesetogodišnji vezista u Real je stigao kao veliki talenat, ali taj epitet nije uspeo da opravda. Bio je standardan u redovima Kastilje, za prvi tim Reala odigrao je samo jednu utakmicu, a bio je na pozajmici u Herevenu i ove sezone u Viteseu. U oba tima pružao je dobre partije i bio standardan.

U javnosti se spekuliše da bi za ovaj transfer Ajaks trebalo da izdvoji približno 20 miliona evra. To bi značilo i rekordan transfer u holandskom fudbalu. Ukoliko do transfera dođe biće oboren rekord Holandije koji je do sada držao naš reprezentativac Dušan Tadić koji je za 12 miliona evropskih novčanica stigao na „Johan Krojf“ arenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter