0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ADEM LJAJIĆ TURCIMA: Pratim moj Partizan!

Objavljeno: 02.05.19 u 17:02

Adem Ljajijć briljira u dresu Bešiktaša, a sada je govorio za magazin istanbulskog tima i otkrio je planove za budućnost.

Srpski plejmejker na Bosforu igra kao pozajmljeni fudbaler Torina i nada se da će na kraju sezone i zvanično preći u redove Bešiktaša. Da bi se to dogodilo potrebno je da Turci na račun Italijana uplate 6,5 miliona evra.

– Ovde sam na pozajmici, ali voleo bih da ostanem u Bešiktašu. Veoma sam srećan ovde, u klubu i u zemlji, ali konačna odluka ne zavisi samo od mene. Ako bih se samo ja pitao, nosio bih i posle ove sezone crno-beli dres – rekao je Adem Ljajić.

Situacija u turskom prvenstvu se baš zakompikovala, Bešiktaš je sada na samo tri boda zaostatka od lidera Bašikšehira i bod manje od drugoplasiranog Galatasaraja.

– Postalo je veoma neizvesno. Cilj nam je da do kraja prvenstva dobijemo sve utakmice, dobro igramo i nemam dilemu da možemo. Ne znam da li će to biti dovoljno za prvo mesto, ali daćemo sve od sebe da pobedimo sve utakmice do kraja.

Adem Ljajić nije mogao a da ne pomene i svoju ‘prvu ljubav’ Partizan.

– Navijač sam Partizana od malih nogu. Od 14. godine sam prošao sve mlađe kategorije crno-belih i postao prvotimac. Partizan je deo mog srca, sanjao sam da igram za taj klub i da podižem šampionski pehar i to sam i ostvario. Naravno, fudbalsku karijeru sam nastavio dalje, putevi su me odveli u druge klubove, ali i dok sam igrao u Italiji i sada u Turskoj, pratim svaku utakmicu Partizana – zaključio je Adem Ljajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter