0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

‘ZMAJEVI’ GOSTUJU U SURDULICI: Arsić siguran – ‘Na krov vraćamo tri boda’

Objavljeno: 30.04.19 u 16:32

Fudbaleri Voždovca u sredu gostuju ekipi Radnika u meču koji će biti odigran na Gradskom stadionu u Surdulici.

U četvrtom kolu plej aut faze Superlige Srbije ‘Zmajevima’ su potrebna tri boda kako bi u bezbednoj zoni dočekali kraj prvenstva i bili korak bliže da osiguraju opstanak.

Nakon dva protekla kola u kojima ‘Zmajevi’ nisu uspeli da ostvare pobede (poraz u Vranju i remi na Krovu sa Radom), ova utakmica donosi imperativ pobede četi Dragana Aničića da bi se što mirnije privela kraju turbulentna sezona sa kojom niko u taboru Voždovca ne može biti zadovoljan.

U prošloj utakmici između dva tima koja je u martu odigrna u Surdulici, ekipa Radnika pobedila je Voždovac rezultatom 2:1, iako su ‘Zmajevi’ poveli golom Arsića već u 5. minutu utakmice.

Lazar Arsić siguran je da takva situacija ne može da se opet desi i siguran je u sebe i svoje saigrače.

– Svako gostovanje na jugu je teško samo po sebi, ali da ne verujemo da možemo da pobedimo ne bi ni putovali u Surdulicu. U prošloj utakmici smo spletom nesrećnih okolnosti ispustili sva tri boda, iako smo imali prednost i siguran sam da nam se to neće dešavati više. Jednostavno, iz te utakmice naučili smo mnogo i sada je vreme da pokažemo pravu snagu ovog tima. Stanje na tabeli ne oslikava realno snagu Voždovca, koji po igračkom kadru i organizaciji kluba zaslužuje mnogo više, ali trenutno je situacija takva i preostaje nam borba za što bolje rezultate do kraja plej auta, da privedemo mirno sezonu kraju, i da u sledećoj sezoni vratimo Voždovac tamo gde pripada, u sam vrh tabele.

Šef stručnog štaba Zmajeva, Dragan Aničić neće moći u Surdulici da računa na Dragoljuba Srnića i Nikolu Ćirkovića koji pauziraju zbog kartona, dok su po poslednjim informacijama svi ostali igrači na raspolaganju i konkurišu za sastav tima u sredu.

Voždovac trenutno zauzima 3. mesto na tabeli plej auta, sa 21. bodom, istim brojem bodova kao i Radnik iz Surdulice, koji zauzima 2. mesto.

Utakmica između Radnika i Voždovca igra se u sredu, 1. maja, od 16 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter