1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED PUT U NOVI SAD: Zvezda bez dva važna šrafa nastavlja trku za titulu

Objavljeno: 30.04.19 u 09:40

Jedan igrač mora na hlađenje zbog kartona, dok se kreativni vezista povredio tokom žestoke bitke sa Partizanom.

Polako se ulazi u ciljnu ravninu, a Crvena zvezda želi da overi još dve pobede i matematički prigrli novu titulu. Prvi uspeh je na nišanu sutra od 16 časova na stadionu „Karađorđe“ protiv Vojvodine i kako saznaje HotSport, crveno-beli neće moći da nastupe u kompletnom sastavu. Zbog dobijenog žutog kartona u derbiju sledi meč pauze za Branka Jovičića, a posledice megdana sa Partizanim još oseća najbolji igrač Marko Marin.

Čuvari nisu bili nimalo nežni prema bivšem reprezentativcu Nemačke kog muče „zarađeni“ udarci i posle dva dana pauze juče je radio odvojeno od ekipe kao i Ričmond Boaći, što smo najavili. Marko Marin će najverovatnije preskočiti gostovanje u Novom Sadu, ali će biti u nedelju u timu kada se protiv Mladosti iz Lučana možda bude proslavljala titula. Sa druge strane pred Ričmondom Boaćijem je i dalje proces oporavka.

U dva prethodna megdana ove sezone crveno-beli, koji će sutra igrati u plavim dresovima, bili su ubedljivi protiv rivala sa dve ubedljive pobede (4:1, 4:0) i juriće treći trijumf makar i minimalan, koji će ih približiti šampionskoj kruni.

0
0

1 Komentara

  1. Sada lepo da roknu Voshu pa da puste Mladost u ligi kako bi groblje moglo na leto da obnovi travu na terenu. Mislim da bi po bilo ok ako ne udju u kvali za LE. Nova trava bi bila dobra zamena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter