5
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

BEN PREPORUČIO POJAČANJE ZVEZDI: Reakcija ‘Delija’ biće ‘šta će nam’… (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.19 u 10:32

El Fardu Ben postao je jedan od lidera šampionskog tima Crvene zvezde, a reprezentativac Kmoorosa je sada crveno-belima preporučio pojačanje.

Ako pitate navijače Crvene zvezde da li bi voleli da El Fardu Ben ostane u Zvezdi i naredne sezone, sigurno bi više od 90 posto odogovora bilo pozitivno. Reprezentativac Komorosa je u intervjuu za ‘Sportski žurnal’ preporučio crveno-belima pojačanje za naredno leto, a reč je o njegovom zemljaku Mohamedu Jusufu koji nastupa za Ažaksio.

Mohameda Jusufa bih voleo da vidim u Crvenoj zvezdi. Znamo se celog živoga, odrasli smo zajedno, igrali u fudbalskoj akademiji Avra. Za mene je on kao brat. Igrali smo zajedno u Vanu, bili smo dobar tandem. Znam da bi mogao da pomogne Zvezdi da postigne sve što želi – istakao je Ben.

Ipak, ‘Delije’ sigurno ne bi bile presrećne kada bi ovaj ofanzivni vezista stigao na stadion ‘Rajko Mitić’. Prvi razlog je taj što ofanzivni vezista sa Komorskih ostrva ima 31 godinu. To se svakako ne uklapa u poslovnu politiku Crvene zvezde, tako da Mohamed Jusuf ostaje samo želja El Fardua Bena, kom sigurno dobar prijatelj nedostaje…

0
0

5 Komentara

  1. Komorska ostrva su na mapi svetskog fudbala dole na dnu, verovali ili ne na 146. mestu FIFA Coca Cola World Ranking (ko želi može da proveri na http://www.fifa.com). Šta će Zvezdi takav petorazredni igrač, možda da šiša travu na Marakani?! Oni naši jadnici koji su bili izlazno godište i koje je interesna grupa koja vodi Zvezdu poslala u zaborav, odnosno u fk Grafičar, iz kojeg se nikad neče vratiti, su nažalost školovani igrači i za ovog Jusufa su misaona imenica! Ako ovaj Jusuf dođe u Zvezdu, onda treba rasformirati Zvezdinu školu fudbala!

    0
    0
    Odgovori
  2. Komorska ostrva su na mapi svetskog fudbala dole na dnu, verovali ili ne na 146. mestu FIFA Coca Cola World Ranking (ko želi može da proveri na http://www.fifa.com). Šta će Zvezdi takav petorazredni igrač, možda da šiša travu na Marakani?! Oni naši jadnici koji su bili izlazno godište i koje je interesna grupa koja vodi Zvezdu poslala u zaborav, odnosno u fk Grafičar, iz kojeg se nikad neče vratiti, su nažalost školovani igrači i za ovog Jusufa su misaona imenica! Ako ovaj Jusuf dođe u Zvezdu, onda treba rasformirati Zvezdinu školu fudbala!

    0
    0
    Odgovori
  3. Po onom viđeno:probojan, nesebičan, lukav, intiligentan, po meni pravi igrač, šta nam vredi Simić, Jirka kad nam trener neznalica i upropastio ih

    0
    0
    Odgovori
  4. Mnogo veci problem od godina moze da bude „slaba“ karijera. Uglavnom nize francuske lige i osrednji grcki klubovi, u velikoj meri i rezervista. Slican je Benu, nije skup tako da me nebi iznenadilo da ga na leto vidimo na Marakani, ali da li moze opravdati ocekivanja to je vec pitanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter