1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE DALJE OD POZICIJE POVLAŠĆENOG: Bratski klub Partizana ‘zabo nož u leđa’ Zvezdi…

Objavljeno: 29.04.19 u 22:03

Loše vesti za navijače Crvene zvezde stigle su iz komšiluka gde se šampion Srbije nadao čudu i padu Ludogoreca.

Fudbaleri Crvene zvezde bore se za mesto povlašćenog u žrebu za drugo kolo kvalfikacija za Ligu šampiona, ali joj se rezultati ne poklapaju. Posle loših vesti za vikend iz Azerbejdžana i Poljske, nove sumorne su danas stigle iz Bugarske.

Naime, tamo se Crvena zvezda nadala da bi CSKA iz Sofije mogao da pretekne Ludogorec. Ipak, od toga najverovatnije nema ništa. ‘Armija’ iz Sofije je imala pet bodova manje od ‘lude šume’, ali i meč manje. Taj duel odigrala je danas protiv Beroea i poražena je sa 2:0, što znači da Ludogorec ima pet bodova više pet kola pre kraja. Nada ostaje da aktuelni šampion Bugarske ‘kiksne’ protiv Beroea u petak, a CSKA slavi na svom terenu. Naime, 11. maja CSKA dočekuje Ludogorec u Sofiji, te bi možda moglo da dođe do preokreta, ali…

Što se tiče Rumunije, tu sve ide po planu. Kluž je danas na svom terenu savldao Vitorul sa 3:1, iako je gubio na poluvremenu sa 1:0. Tako je tim iz Drakulinog grada zadržao pet velikih bodova prednoisti tri kola pre kraja.

Zvezdi i dalje nada ostaju Poljska, Bugarska i Kipar…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter