1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOŠEVIĆ U PROBLEMIMA PRED MLADOST: Trio standardnih prvotimaca propušta utakmicu važnu za plasman u Evropu

Objavljeno: 29.04.19 u 17:54

Kadrovska situacija crno-belih pred veoma važan duel nije najidealnija.

Nisu dobro rezultatski prošli crno-beli na stadionu ‘Rajko Mitić’ (2:1), a ova utakmica će u velikoj meri smanjiti Miloševićev manevarski prostor za narednu.

Trener kluba iz Humske neće moći da računa na trojicu standardnih igrača za duel petog kola plej-ofa, odnosno 35. od početka sezone. Novi susret ovih timova važan je i kada je u pitanju plasman u Ligu Evrope, jer je Mladost treća sa 32. boda, dok crno-beli imaju dva manje i nalaze se na petoj poziciji na tabeli.

Centralni defanzivac Strahinja Pavlović dobio je drugi žuti karton u sudijskoj nadoknadi vremena utakmice koja se igrala u četvrtak, pa će zbog toga morati da propusti sutrašnju utakmicu. I da nije dobio drugi žuti karton, mladi štoper bi morao da odmara jer je pred ovaj meč imao tri opomene, te mu je četvrta bila ona koju mu je sudija Simović izrekao u prvom poluvremenu.

FOTO: STARSPORT

Pored Pavlovića, na ‘hlađenje’ još jedan defanzivac, Slobodan Urošević i zadnji vezni Aleksandar Šćekić. Njih dvojica nisu bili u sastavu ekipe za utakmicu protiv Radničkog iz Niše, jer je Milošević želeo da ih ‘sačuva’ za okršaj sa ‘večitim’ rivalom. Oba igrača su ipak požutela protiv Crevne zvezde i neće moći da konkurišu za mesto u timu.

Ovakav epilog zadaje velike probleme strategu crno-belih, pogotovo kada je u pitanju poslednja linija tima. Milošević neće moći da računa ni na Marka Valijentea, te mu kao jedine opcije na štoperskim pozicijama ostaju tek oporavljani Svetozar Marković i iskusni Bojan Ostojić.

0
0

1 Komentara

  1. SAVO TI I UPRAVA STE
    NAJVECI PROBLEM. ZAR NE
    VIDITE GDE STE DOVELI
    PARTIZAN. UPRAVA NAPOLJE
    ATI SAVO NOZES BITI DOBAR
    POMOSNJI ISKUSNOM
    TRENERU. VIDIS DA NIKO OD
    VAS NIJE DORASTAO NASEM
    PARTIZANU. BUDITE LJUDI!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter