0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VRAĆA SE ‘PROFESOR’: Venger bira između PSŽ-a i Liona

Objavljeno: 28.04.19 u 10:40

Arsen Venger će naredne sezone ponovo predvoditi neku ekipu, samo je pitanje da li će ti biti Pari Sen Žermen ili Lion.

Venger je prošle godine napustio Arsenal, i od tad je bez posla. Postojali su pozivi i glasine, pre svega vezano za Fulam i Real Madrid, ali je najizvesnije da će Venger sesti na klupu nekog od dva najveća kluba iz Francuske.

Pari Sen Žermen ni ove godine nije uspeo da se domogne završnice Lige šampiona, bolji je bio Mančester Junajted, pa čelnici ovog tima razmišljaju o promeni, a jedna od opcija je i rastanak sa Tomasom Tuhelom. Tu bi na scenu trebalo da stupi Venger, koji bi ili preuzeo ulogu Tuhela, ili postao generalni menadžer kluba. Mada, veliko je pitanje da li će Tuhel zapravo otići posle samo jedne sezone.

Sa druge strane, Lion je praktično bez trenera, a kako žele da se vrate u sam vrh, Venger bi trebalo da pomogne u vidu preuzimanja odgovornosti oko angažovanja novog trenera, ali bi njegova reč bila poslednja i kada su dolasci novih igrača i trenera u pitanju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter