2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POZAJMICA ISTIČE PANTIĆU: Partizan ima plan…

Objavljeno: 28.04.19 u 19:37

Danilo Pantić jedan je od najboljih fudbalera Partizana u ovoj veoma sumornoj sezoni za crno-bele, a talentovani vezista u junu napušta Humsku.

Razlog je jasan, Danilo Pantić nije fudbaler Partizana, već u Humskoj igra kao pozajmljeni fudbaler Čelsija već drugu sezonu. Ipak, ovog leta sledi povratak na ‘Stamford Brdiž’, ali su ‘plavci’ spremni da prodaju mladog srpskog reprezentativca. Cena je oko tri miliona evra.

Partizanu je Danilo Pantić neophodan i pokušaće da ga zadrži i na leto. Pozajmica otpada kao moguće rešenje, tako da ostaje otkup ugovora. Crno-beli nemaju novca za obeštećenje od tri miliona evra, ali rešenje možda postoji…

Kako se može čuti od izvora dobro upućenih u dešavanja u klubu, želja uprave je da malo spusti cenu za Pantića, a onda pozajmi novac kako bi otkupila njegov ugovor. Tako bi mladi vezista predvodio Partizan ka Evropi, a potom bio preprodat za mnogo veće pare krajem avgusta ili na zimu…

Nažalost po crno-bele, pita se Čelsi…

0
0

2 Komentara

  1. Pokusaj opet guzovace ali zapad je to i oni imaju interes da zarade vise nego su ulozilu partizan je je zaradio. Kada ga je prodao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter