1
Evropske lige

KAKO JE ‘LUDAK’ POSTAO POŠTENJAČINA: Njegov potez koštao je tim plasmana u viši rang, ali mu se divi ceo svet (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.19 u 20:25

Potezu Marsela Bijelsa, poznatog pod nadimkom ‘Ludak’ divi se cela fudbalska javnost.

Ekipa Lids je danas  u pretposlednjem kolu Čempionšipa morao da pobedi Aston vilu kako bi zadržao šansu da na kraju sezone bude na drugoj poziciji koja garantuje direktan plasman u Premijer ligu. Ipak, postoje stvari koje su važnije od uspeha, a danas ih je demonstrirao trener Lidsa. 

U tvrdoj utakmici poveo je Lids u 72. minutu pogodak je postigao Klih. Ipak, golu je prethodila povreda jednog igrača Lidsa. Protivnički fudbaleri su tada zastali, a ekipa Marsela Bjelsa došla je do pogotka. Taj potez izazvao je bez igrača Aston Vile, a El Gazi je usred koškanja isključen sa meča. Videvši da je njegov tim postigao gol iz nesportske situacije Bijelsa je naredio svojim igračima da puste goste da postignu gol, a Odoma je to iskoristio i prošetao je do gola za izjednačenje i konačnih 1:1.

Lids je nakon toga ostao na trećoj poziciji i plasman u Premijer ligu moraće da traži preko doigravanja, a Šefild Junajted i Norič osigurali su direktan plasman.

 

0
0

1 Komentara

  1. Vi ste doktori… Pa lids nije imao sanse. Jedino da za 2 kola da 17 golova, a da ne primi ni jedan, a da Sefild ne uzme ni bod u 2 kola a da primi 18 komada? Pratite malo pa onda pisite!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter