0
Evropske lige

SPORT NA TV: Zvezda počinje odbranu titule u KLS, Jokić u ‘majstorici’ protiv ‘ludog Srbina’, fudbal širom Evrope…

Objavljeno: 27.04.19 u 08:50

Iako se fudbal u Srbiji neće igrati ovog vikenda zbog Vaskrsa, biće nekoliko zanimljivih sportskih dešavanja ove subote, 27. aprila.

Iako fudbala nema, košarka će se igrati. Sinoć su Partizan i Mega počeli svoje učešće u Košarkaškoj ligi Srbije, a danas će to učiniti ostatak lige. Prenos će biti sa utakmice Crvena zvezda – Dunav, i to od 18 časova na drugom programu TV ArenaSport.

Kada je reč o košarci, Nikola Jokić će sa Denverom igrati protiv San Antonija u ‘majstorici’ prve runde plej-ofa NBA lige. Taj meč počeće četiri sata posle ponoći i prenosiće ga prvi kanal SportKluba.

Danas će biti i mnoštvo utakmica iz evropskih ‘liga petice’, a izdvajaju se londonski okršaj Totenhema i Vest Hema (SK 3, 13:30h), meč Barselone i Levantea (SK 3, 20:45h), finale francuskog Kupa između Rena i Pari Sen Žermena (SK 1, 21:05h) ili dueli u okviru italijanske Serije A Bolonja – Empoli (TV ArenaSport 1, 15h) i Roma – Kaljari (TV ArenaSport 1, 18h).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter