0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SERIJA A: Inter bio bolji, Ronaldo golčinom doneo bod crno-belima (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.19 u 22:36

Iako bez uticaja u šampionskoj trci derbi Intera i Juventusa uvek se prati sa velikom pažnjom širom Evrope.

Juventus je pre nekoliko nedelja i zvanično krunisan u šampiona Italije. Ipak, pobeda u ovom meču mogla je dodatno da približi Inter drugoj poziciji na tabeli. Neuroazuri su odlično počeli, ali je Ronaldo pokazao klasu i na kraju je bilo 1:1.

Na prepunom stadionu ‘Đuzepe Meaca‘ domaći sastav odlično je počeo meč. Politano je odličnom loptom proigrao Rađu Naingolana koji je savršenim volejem u 7. minutu plasirao loptu uz levu stativu. Pet minuta kasnije oprobao se i Mauro Ikardi. Sa ivice šesnaesterca poslao je odličnu loptu pod prečku crno-belih, ali je Vojščeh Ščešnji odlično pročitao njegovu nameru. Potom se u nastavku oprobao i Federiko Bernadešči, a lopta je otišla malo iznad prečke. Sredinom poluvremena oprobao se još jednom Mauro Ikardi ali je ponovo bio neprecizan. Zasluženo je na poluvremenu vodio Inter.

Ivan Perišić imao je prvu ozbiljnu šansu za Inter u 58. minutu. Primio je loptu i sa dvadesetak metara šutnuo tik pored stative. Kristijano Ronaldo mu je odgovorio tri minuta kasnije, ali je isprva bio izblokiran, a potom je praktično u istom napadu šutirao sa ivice šesnaesterca i njegov udarac završava u desnom donjem uglu gola Intera.

SERIJA A – 34. KOLO:

Subota

Bolonja – Empoli 3:1 (0:1)
Sorijano 52, Orsolini 83, Sansone 90+5 – Pajač 17

Roma – Kaljari 3:0 (2:0)
20.30 Inter – Juventus
(Facio 5, Pastore 8, Kolarov 86)
Nedelja

12.30 Frozinone – Napoli
15.00 SPAL – Đenova
15.00 Kjevo – Parma
18.00 Sampdorija – Lacio
20.30 Torino – Milan

Ponedeljak

19.00 Atalanta – Udineze
21.00 Fiorentina – Sasuolo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter