3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Veliki preokret, Milojević ne menja Piksija već ide kod Karaska i Hamšika – poznato i kada?!

Objavljeno: 26.04.19 u 10:26

U jednom klubu cekaju samo pristanak kako bi srpski strucnjak preuzeo kormilo od 15. juna, pa su privremeno postavili domaćeg trenera.

Nije tajna da Vladan Milojević posle uspeha sa Crvenom zvezdom iz dana u dan ima pozive da se ponovo okuša u inostranstvu nakon Omonije i Panioniosa, a sve je gurnuo sa strane sa ciljem da prvo overi šampionski pehar.

Pošto je posle pobede nad Partizanom odrađen ogroman posao, spominje se da će doći do rastanka sa crveno-belima na kraju sezone i razlog je milionska ponuda iz Kine. Spominje sa da možda može da bude naslednik Dragana Stojkovića u Gvangžu R&F, pošto ova ekipa nema bajan start prvenstva.

Ipak, kako saznaje HotSport Dalijan je već pre mesec dana povukao potez uputivši ponudu Milojeviću da od 15. juna, ili ako može ranije, sedne na klupu. Da su veoma zaintresovani pokazuje i činjenica da su do konačne odluke trenera Zvezde postavili privremeno rešenje u vidu kineskog trener sa ograničenom misijom.

Nije sporna milionska plata i da se ove sezone odradi plasman u sredinu tabele, a onda od decembra da usledi rekonstrukcija sa ciljem da pokuša napad na plasman u Ligu šampiona Azije. Naravno, ako pristane Milojević može da dovede i svoje saradnike i realna je opcija da prihvati ponudu koja se, ruku na srce – ne odbija.

Rukovodstvo Zvezde za sada odbacuje mogućnost rastanka posle dve sezone iz bajke, ali je realano da u evropskim kvalifikacijama se krene sa novim šefom stručnog štaba. Rasplet treba da bude poznat u drugoj polovini maja.

0
0

3 Komentara

  1. Ako Milojević stvarno ode u Kinu, neka sa sobom povede i drugorazredne afričke ”kapitalce” koje ćemo im dati “gratis”. Samo to bi bio mač sa dve oštrice za Milojevića jer on bi sa sobom poveo “kapitalca” Bena, sa oreolom nemilosrdnog strelca iz SLS. Ali, u Kini se drugačije sudi, pa bi za Bena bilo manje mogćnosti za postizanje gola po utakmici iz penala. Plašim se da Ben ne prođe kao Boaći prethodne godine kada se vratio iz Kine kao standardna rezerva, jer nije bilo penala, aučinak mu je bio “nula”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter