0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Farmaceuti ubedljivi nakon preokreta u Augzburgu, Liga šampiona je i dalje opcija (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.19 u 22:19

Fudbaleri Bajer Leverkuzena su se pobedom u uvodnom duelu 31. kola nemačkog šampionata vratili na poziciju koja ih vodi u Ligu Evrope, ali na dva boda od mesta koje vodi u elitno takmičenje.

Puleni Petera Boža su rezultatom 4:1 savladali Augzburg.

Posle nekoliko vezanih poraza, gosti iz Leverkuzena su uspeli da dođu do tri pobede zarednom i naprave veliki korak na tri kola do kraja prvenstva.

Šmid je u 12. minutu utakmice izveo korner, posle kog je najbolji u skoku bio Kavin Danzo koji je loptu sproveo u mrežu i doneo prednost domaćem timu. Nisu na izjednačenje gostujući navijači dugo čekali, samo tri minuta. Voland je neometano utrčao u kazneni prostor rivala i udarcem u bliži ugao matirao Kobela.

Haverc je posle centaršuta po zemlji koji je uputio Voland u prvim momentima drugog poluvremena pogodio mrežu i doneo prednost svojoj ekipi. To je značilo i potpuni slom domaćih, a do kraja u 60. minutu Tah pogađa nakon odbitka, a Brant u poslednjem minutu reguarlnog dela postavlja konačan ishod ovog meča.

BUNDESLIGA, 31. kolo

Petak
Augzburg – Leverkuzen 1:3 (1:1)
(Danzo 12 – Voland 15, Haverc 48, Tah 60, Brant 88)

Subota
15.30 Ajntraht – Herta
15.30 Dortmund – Šalke
15.30 Fortuna Diseldorf – Verder
15.30 Hanover – Majnc
15.30 Lajpcig – Frajburg
18.30 Štutgart – Menhengladbah

Nedelja
15.30 Hofenhajm – Volfzburg
18.00 Nirnberg – Bajern

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter