0
ATP

SPORT NA TV: Večiti 160. derbi na dve televizije, derbi iz Niša na jednoj…

Objavljeno: 25.04.19 u 08:45

Bogat sportski program čeka nas danas, a u centru pažnje je svakako duel Crvene zvezde i Partizana na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Najveći hrišćanski praznik Vaskrs doveo je do pomeranja u srpskom fudbalu, te umesto za vikend ‘bubamara’ će se zakotrljati danas. U centru pažnje je svakako 160. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Veoma važan meč za oba tima, jer se sa jedne strane crveno-beli bore za titulu, a crno-beli da ne izgube poziciju koja vodi u Evropu sledeće sezone. Prenos derbija je na dve televizije, ‘O2’ sa nacionalnom ferkvencijom i ‘Areni sport’. Utakmica počinje od 19 časova.

‘Arena sport’ nam donosi još domaćeg fudbala. Od 15.30 na ‘Čairu’ se igra utakmica Radničkog iz Niša i Čukaričkog. Prenos je na prvom kanalu ove televizije, a ovaj meč ima ogromnu važnost za oba kluba, Nišlije se bore za titulu, a ‘brđani’ za izlazak u Evropu.

‘Arena sport’ nam danas još donosi prenose grčkog fudbalskog kupa, ali i Kopa Libertadores pred ponoć i posle ponoći.

Na Sport klubu danas dominira tenis i mečevi ATP turnira u Barseloni. Ipak, mi izdvajamo četvrti meč četvrtfinala Evrolige između Žalgirisa i Fenerbahčea koji se igra od 19 časova na SK2. Na trećem kanalu ove televizije možete uvečepogledati dva duela španske Primere, a mi izdvajamo duel četvrtoplasiranog Hetafea i trećeplasiranoig Real Madrida.

Ko ima problem sa spavanjem, a voli NBA ligu od dva časa igra se peti meč osmine finala između Denvera i San Antonija. Prenos je od dva časa posle ponoći. U isto vreme na trećem kanalu je NFL draft.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter