0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

NESVAKIDAŠNJA KONFERENCIJA NA ‘ČAIRU’: Prštali poljupci, rasprava i izvinjenja Šarca i Krunića… (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.19 u 19:29

Zakuvalo se u finišu utakmice na ‘Čairu’.

Vodio je 2:1 tim iz Niša, a onda je sudija Petar Piper dosudio indirektan udarac za goste.

Iz tog prekida do boda su stigli gosti, a zbog reakcija na tu njegovu odluku isključeni su Simo Krunić i Vidak Bratić koji je danas menjao Nenada Lalatovića. Njih dvojica su sukob nastavili i u svlačionici, a o svemu više reči bilo je na konferenciji za medije.

– Hteo bih da čestitam igračima oba tima na vrhunskoj borbi. Za mene je ovo fudbal, borba do poslednjeg minuta. Čestitao bih svojoj ekipi koja je dokazala da može da igra sa svima. Bravo momci, oni su ovo izneli, počeo je Simo Krunić.

Potom je trener tima sa Banovom brda govorio o spornim trenucima.

– Ne želim da pričam o mom prijatelju Lali (prim aut. Nenadu Lalatoviću), ne smem. Jer su i on i Šarac i Bratić moji drugovi. Ne sme Lale da se tvoj drugi pomoćnik zaleće na mene, mi smo drugovi, iz poštovanja i ako nisam u pravu. Utakmica je bila pod tenzoijom, a znaš i kako ti reaguješ. Ja sam se borio za Čukarički, nemojte da mislite da se nekoga bojim. Ja ne dam na svoj klub, na sebe i nikada neću. Sto puta sam na konferncijama pričao lične stvari, ja sam niko i ništa, mali trener. Rekao sam da su Miloje i Lala bolji od mene, ali sam im zamerio što su skočili na mene. I kada nisam u pravu znaju šta je tenzija da mi ginemo. Bili su u tom Čukaričkom, znaju šta je Gale Obradović i Matijašević. Znaju šta je taj klub i iz poštovanja, ne prema meni, mene ne treba da poštuju, nego prema tom klubu ne bi trebalo da napadaju glavnog trenera. Ja sam niko i ništa, mali čovek i mali trener, ali sam častan i pošten i uvek ću ginuti za kliub. To znaju Ivica i Novica Tončev, bio sam i kod njih. To zna Zvezdan Terzić, pominjem svoje drugove koji su u fudbalu i zbog toga sam bogat čovek.

FOTO: STARSPORT

Vratio se na dešavanja na terenu šef stručnog štaba Brđana.

– Bila je prava utakmica, borbena oštra, čvrsta, dinamična. Čestitam igračima na svemu što su pružili od početka prvenstva do danas. Jedino mogu da im poručim da moramo da izdržimo do kraja. Ja prvi ispred vas, vi za mnom, poručio je Krunić.

Lalatovićev pomoćnik Dragan Šarac istakao je nakon meča da je sukob izazvao trener Čukaričkog.

– Mislim da je bio predug Simin monolog, u nekim stvarima o kojima ne bi trebalo da se priča. Želim da kažem da nije bilo napadanja od strane Vidaka, nego je prvo Sima mene napao i ka našoj klupi, rekao je Šarac, a onda ga je Krunić prekinuo:

– Stariji sam od tebe i moraš da me poštuješ, poručio je trener Brđana i poljubio svog kolegu.

Potom se pomoćni trener Radničkog osvrnuo i na dešavanja na terenu:

– Čukarički je poveo i mi smo dobrom igrom uspeli da preokrenemo rezultat. Posle 2:1 sve je bilo mnogo teže, a ono dalje ne bih komentarisao, zaključio je Šarac, a onda je Krunić uputio izvinjenje uz opasku da je bio pod tenzijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter