0
Evropske lige

Liverpool's manager Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 6. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KLOP: Imamo šansu da osvojimo dugo čekanu titulu, bilo bi sjajno da se to dogodi u poslednjem kolu

Objavljeno: 25.04.19 u 18:46

Tri kola ostala su do kraja Premijer lige, a prvo Liverpul igra već u petak protiv Hadersfilda.

Osvrnuo se nemački strateg na jučerašnji trijumf Sitija nad Junajtedom i priliku koju su navijači Liverpula videli gde bi ‘građani’ mogli da dožive poraz.

– Ovo je bio očekivan rezultat. Junajted je u početku pokušavao sve što je mogao, ali na kraju, posle 95 minuta svima je bilo jasno da oni ne mogu da se nose sa Sitijem. Možda u nekim renucima nisu imali sreće, ali oni tu ništa nisu mogli, kazao je Klop.

Razlika između dva tima je jedan bod.

– Ukoliko trijumfujemo u dva naredna kola, šampiona ćemo dobiti u poslednjem, što je sjajno.

Gvardiola je poručio da oba tima zaslužuju titulu, a isto pitanje bilo je postavljeno i treneru Redsa.

– Slažem, ali to nije moguće. Ne igramo da budemo da bi smo bili prvi , to je svakako jedan od ciljeva i veoma smo mu blizu, imamo svoju šansu. Ali, ovo možda jeste prvi put, ali svakako ne i poslednji. Klub i navijači čekaju veoma dugo, zaključio je Nemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter