5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAKARIĆ: Možemo do dobrog rezultata, pokazali smo u prethodna dva derbija da smo kvalitetniji

Objavljeno: 24.04.19 u 15:45

Fudbalere Partizana sutra očekuje 160. po redu okršaj sa ‘večitim’ rivalom.

Pored toga što su šanse za osvajanje titule odavno izgubljene, u crno-belom taboru se nadaju da bi dobrim rezultatom na stadionu ‘Rajko Mitić’ mogli da se vrate na pravi kolosek.

Pred ovaj meč vezista crno-belih Goran Zakarić izneo je svoja očekivanja, te istakao da su on i njegovi saigrači bili bolji u oba prethodna duel igrana ove sezone.

– Znamo kakva je to utakmica i šta za nas igrače predstavlja, za klubove… Ako uđemo uz dobru volju i agresivnost i borbenost, mislim da možemo da napravimo dobar rezultat. Pokazali smo u prethodna dva derbija da smo bili kvalitetniji i nadam se da ćemo sutra biti u sjaju koji nas je krasio na te dve utakmice. Nije bitno stanje na tabeli pred ovakve utakmice, već da su borba, volja i htenje presudni i moramo da budemo maksimalno skoncentrisani od prvog do poslednjeg minuta. Ako budemo ispoštovali ono što šef bude od nas zahtevao mislim da možemo da budemo veoma zadovoljni, počeo je vezista.

FOTO: STARSPORT

Dosta očekuju pred  sutrašnju utakmicu od Zakarića pristalice Partizana, a vezista je poručio da bi voleo da zatrese mrežu, ali i da je učinak ekipe na prvom mestu.

– U ovakvim utakmicama nema favorita i gledamo da se pokažemo u što boljem svetlu, kako ja, tako i čitava ekipa. Daću sve od sebe u svakom minutu utakmice i naravno da bi kao i svi voleio da dam ili namestim gol. Međutim, pre svega je bitan učinak ekipe i da na kraju budemo srećni. Što se njihove odbrane tiče, radili smo na nekim stvarima i gledali kako možemo da ih ugrozimo. Mislim da sutra uz dozu agresivnosti i koncentracije možemo da napravimo dobar rezultat, zaključio je Zakarić.

Utakmica na Marakani počinje sutra od 19 sati.

(Sa stadiona Partizana – Darko Noveski)

0
0

5 Komentara

  1. Ako budete usli sa voljom i htenjem. Vi ko da igrate sami protiv sebe. Pa bud..o ako zvezda udje vam sa voljom i htenjem (mislim da to do sada nije bio slucaj) bice to jedan od onih dana gde se uci kako se oducava od fudbala mala franjevačka druzina.. pozdrav i nemoj da mi kukate na sudije

    0
    0
    Odgovori
    • A ni vi moj Nole sansu jednu krstenu za 90 minuta sa svim vedetama na svom stadionu niste stvorili, da onaj mesar od onog pavkova nije poklopio onu loptu dobili bi vas sa tri puta gorom ekipom pa vidi sada.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter