0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI: Prenos ‘večitog’ derbija i na nacionalnoj frekvenciji

Objavljeno: 24.04.19 u 16:25

Veliko interesovanje javnosti vlada za najvećom svetkovinom domaćeg fudbala.

Novi, 160. po redu okršaj Crvene zvezde i Partizana zakazan je za četvrtak u 19 časova.

Svi oni koji ne budu na stadionu ‘Rajko Mitić’, već se odluče da ovaj meč prate iz svojih domova ili sa nekog drugog mesta, to će imati priliku da učine posredstvom dve televizijske kuće. Arena sport je zvanični partner Superlige i nosilac prava, pa će kao i do sada na svom prvom kanalu prenositi ovu utakmicu. Druga televizija u čijoj će se šemi naći okršaj timova sa dve strane Topčiderskog brda je O2, koja je prenosila prošli derbi, ali i okršaje ovih timova u ABA ligi i Superligi Srbije.

Veliki značaj ova utakmica ima za obe ekipe, jer su crveno-beli na prvoj poziciji i četiri boda beže drugoplasiranom Radničkom, dok je Partizan na deobi trećeg mesta sa Čukaričkim i ima samo bod više od lučanske Mladosti koja je peta. Prethodna dva derbija završena su bez pobednika, identičnim rezultatom – 1:1. Promena u odnosu na te utakmice je što će umesto Zorana Mirkovića, sa klupe goste predvoditi Savo Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter