0
Evropske lige

FOTO: TWITTER

PREMIJER LIGA: Siti vladar Mančestera, Gvardiolina četa na korak od titule (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.19 u 23:01

Dve utakmice odigrane su večeras u engleskom šampionatu. 

Derbi Mančestera pripao je Sitiju. U tvrdoj utakmici izabranici Pepa Fvardiole potvrdili su da vladaju Mančesterom i nakon večerašnje pobede nalaze se na korak od nove titule. Vulverhemton je još jednom potvrdio da je ‘ubica divova’.  Vukovi su večeras uzeli ‘skalp’ Arsenalu u pobedi 3:1. 

Mančester Junajted – Mančester Siti 0:2

Na početku meča Pol Pogba je uputio odličnu loptu ka Džesiju Lingardu on je raspalio unutar šesnaesterca, ali je lopta otišla kraj stative. Bernardo Silva je u 18. minutu opalio volej sa ivice kaznenog prostora, a lopta završava kraj desne stative. U završnici poluvremena Rahim Sterling je promešao odbranu pucao po sredini gola, a De Hea je bio odlično postavljen.

Bernardo Silva je golom počeo drugo poluvreme, nakon devet minuta igre na asistenciju Gundogana uspeva da savlada Davida De heu i donese prednost Sitiju. Nekoliko minuta kasnije Liroj Sane je primio odličnu loptu, a na ivici šesnaesterca pronašao ga je Rahim Sterling. Igrao se 66 minut a Sane je stvorio prostor za udarac i savladao čuvara mreže crvenih đavola. Pokušao je pet minuta kasnije Lukaku da smanji prednost Sitija, ali je Ederson odlično reagovao.

Volverhemton – Arsenal 3:1

Mančester Junajted je nakon večerašnjih utakmica zadržao korak za Arsenalom u trci za peto mesto. ‘Topdžije‘ su ubedljivo poražene od Vulverhemtona. Mrežu je prvo zatresao Neves u 28. minutu meča. Devet minuta kasnije Doerti je na asistenciju Džonija povećao na 2:0, a Jota je u zaustavnom vremenu prvog poluvremena povećao na 3:0. Jedino što je Arsenal uspeo jeste da postigne počasni pogodak. Strelac je bio Sokratis u 80. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter