0
Evropske lige

LJUTITI ZIDAN: Realov jedini cilj sledeće sezone biće Primera

Objavljeno: 24.04.19 u 23:47

Trener ‘kraljevskog kluba’ istakao je danas da će osvajanje La Lige biti primarni cilj Reala u sezoni 2019/2020.

Zinedin Zidan je juče i matematički izgubio šansu da ove sezone osvoji Primeru, time što je Barselona savladala Alaves sa 2:0.

Zbog toga je Francuz najavio za sledeću sezonu da će sva sredstva biti usmerena ka povratku tog trofeja, pre nego Lige šampiona, koju je sa ‘kraljevima’ osvojio tri godine uzastopno.

– Bez sumnje, osvajanje La Lige mora biti primarni cilj kluba. Znamo da je neprihvatljivo da Real ne bude na samom vrhu. To moramo da promenimo u sledećoj sezoni. Znamo da neće biti lako, ali tome ćemo morati da težimo – rekao je Zidan, a prenose španski mediji.

Real nikada dalje nije bio od Barselone, trenutno je na čak 16 bodova zaostatka za, gotovo izvesno, novim-starim šampionom.

– Morate da čestitate Barseloni na uspehu. Igrali su neverovatno dobro, ali Real i dalje ima mnogo više titula u svojoj istoriji – rekao je Francuz.

Kuriozitet je da je Real u poslednjih 11 godina samo dva puta bio šampion, a u istoriji je 33 puta osvajao trofej najbolje ekipe u Španiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter