2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI DIGLI RUKE: Prodat mizeran broj karata za ‘večiti’ derbi, ‘Marakana’ će biti nikad praznija?!

Objavljeno: 24.04.19 u 23:22

Iako oba rivala imaju svoje motive, čini se da će se 160. ‘večiti’ derbi pamtiti kao jedan od najslabije posećenih u 21. veku.

Crvena zvezda bije bitku za odbranu šampionske titule, a Partizan se grčevito bori za mesto koje bi ga odvelo u Evropu naredne sezone. Međutim, ni to nije dovoljan poziv navijačima da sutra dođu na naš najveći stadion.

Prema informacijama dan pred utakmicu, prodato je tek negde između šest i sedam hiljada karata, što je izrazito mali broj i nikada do sada nije bio takav slučaj.

Istina, u taj broj nisu uračunati vlasnici sezonskih karata, ali je i pored toga interesovanje izrazito malo. Najveći razlog za to je radni dan, a verovatno i činjenica da će prenos biti i na nacionalnoj frekvenciji.

Očekuje se da navijači ipak pohrle na blagajne na dan utakmice, ali je po svemu sudeći teško očekivati da će na tribinama biti više od 25.000 gledalaca.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

    • Вјероватно ниси никада ни био на утакмици. Да тако размишљаш не би ни излазио из куће (нема дана да нема неког терористичког напада, удеса, пуцњаве…..)!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter