0
Fudbal

KRAJ POSLE SAMO JEDNE SEZONE: Babel napušta Fulam?

Objavljeno: 23.04.19 u 17:26

Rajan Babel je u Fulam stigao kao veliko pojačanje, i nije razočarao. Na 13 utakmica postigao je četiri gola, tri puta asistirao, ali je njegova ekipa ipak posustala u borbi za opstanak u Premijer ligi, pa će nekada velika nada Ajaksa naredne sezone verovatno igrati za neku drugu ekipu.

Babel je istakao u izjavi za Dejli mejl:

– Razgovarao sam sa agentom. Nalazim se u situaciji gde moram da napravim pravu odluku. Sposoban sam da, ukoliko budem imao sreće, naredne sezone igram na Evropskom prvenstvu, ukoliko se kvalifikujemo. Tako da je mnogo faktora koji utiču na moju odluku. Mislim da još uvek imam bar dve ili tri godine da pružim, i ako bih ostao u Premijer ligi, to bi bilo sjajno.

A njegov novi klub bi lako mogao da bude Njukasl. Crno-beli su kontaktirali Babela na insistiranje trenera Rafe Beniteza. Uslov je da Benitez ostane na Sejnt Džejms Parku još godinu dana. Ukoliko se to ostvari, Babel će i naredne sezone predvoditi napad premijerligaša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter