5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda dovodi ozbiljno pojačanje, poznato prvo strano ime! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.19 u 23:52

Crveno-beli već tragaju za novajlijama koje bi mogle da pomognu u evropskim kvalifikacijama.

Povremeni reprezentativac Gane mogao bi da bude jedno od prvih letošnjih pojačanja Crvene zvezde.

Kako HotSport saznaje, Zvezda želi da angažuje defanzivnog vezistu Vitorije Gimaraeš, Alhasana Vakasa!

Sem što odlično pokriva odbrambene zadatke na sredini terena, Vakaso je poznat i po svojim ofanzivnim prednostima te je Vitoriji na startu sezone upravo on doneo pobedu u duelu sa Tondelom. Bio je strelac i protiv Čavesa početkom ovog meseca.

FOTO: Vitória Guimarães SC

Igrač rođen 1992. godine karijeru je počeo u Portugalu igrajući za Portimonense kao omladinac, a i senior u periodu od 2010. do 2013. godine. Vakaso je zatim pojačao Rio Ave, a 2017. godine je napustio Portugal i pojačao Lorijen. Iako je bio standardan u francuskom timu, nakon polusezone vratio se u portugalski fudbal i zaigrao za Gimaraeš.

Alhasan Vakaso je ove godine i debitovao za nacionalni tim Gane, u pobedi protiv Kenije u kvalifikacijama za Afrički kup nacija, a potom je nastupao i protiv Mauritanije u prijateljskom duelu.

Stariji brat Alhasana jeste Mubarak Vakaso, fudbalska zvezda u Gani. Trenutno nastupa za Alaves u Primeri, a u karijeri je igrao za Viljareal, Panatinaikos, Seltik, Rubin Kazan…

Crvena zvezda će ovog leta dovesti najmanje šestoricu ili sedmoricu novih igrača, a Vakaso bi bio veliko pojačanje.

(Izvor: YouTube/VSPORTS)

0
0

5 Komentara

    • Zvezda novac zarađuje od prodaje mladih igrača: Radonjića, braće Ilić, Manojlovića, Ristića, Plavšića… Kada već pričamo o ulaganju politačara seti se Tome Nikolića, Borisa Tadića, Ivice Dačića i poslednjeg, ali ne i najmanje važnog Toleta Karadžića, pored kojih je Partizan vezao 6 titula, ali zato u Evropi bili očaj. Partizan je ovde gde jeste zbog očajnih transfera, a ne zbog Vučića ili nekakvog bankrota.

      0
      0
      Odgovori
  1. Sve je u rukama Supermena iz Feketića, jer ako on ostane i dalje ova interesna grupa koja vodi Zvezdu, ostaje na vlasti, i onda može dovesti pola Afrike, ali ako on ode doći će do privatizacije i onda će drugorazredni “kapitalci” iz Afrike biti samo ružna uspomena! Ma, zamislite kakva idiotska vest da dolazi izvesni Mubarak Vakaso, iz Alaveša! To je klub koji u Evropi znači isto kao Zemun ili OFK Bačka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da ne bude ko ebesilio causic kafu i ostali na koje smo pukli sto za obestecenja sto za plate 4 5 miliona evra a nista nisu igrali

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter