0
Evropske lige

FOTO: EINTRACHT FRANKFURT

‘PLAN B JE SPREMAN’: Direktor Ajntrahta najavio Jovićev odlazak

Objavljeno: 22.04.19 u 17:15

Dugo klub iz Frankfurta nije imao ono što sada ima.

Sjajan tim koji predvodi srpski napadač Luka Jović.

Interesovanje za Ajntraht je veliko, što zbog dobrih igara i plasmana u polufinale Lige Evrope, a i zanimljivih igrača koji nastupaju u dresovima ovog kluba. Prvi među njima jeste Jović.

– Postoje šanse da Luka ostane kod nas, naravno. Ali, moramo da budemo realni. Prelazni rok još nije počeo, a moramo da budemo i oprezni s predviđanjima. Luka je trenutno izuzetno tražena roba, zbog svoje mladosti i kvaliteta. Svesni smo toga. Ne možemo ništa da garantujemo. Voleo bih da ostane, ali ostajem realan… Ako bude naišao neko veliki, nećemo imati šansu, rekao je direktor Ajntrahta, Fredi Bobić, a zatim dodao:

– Danas, Luka donosi sve ono dobro što jedan fudbaler treba da poseduje. Čak i kada ga uhvate njegove bubice, mi radimo sve kako bi ga vratili na pravi put. Adi Hiter je u Luki pronašao pravu žicu. Sećam se kada ga je gledao prvi put, samo je rekao: ‘Čoveče, kakav napadač’. Luka napreduje još više jer igra fudbal kakav najviše voli.

Bobić je otkrio da Ajntrah radi i na dovođenju zamene za srpskog napadača.

– Svi u klubu imamo spremljen Plan B. Ben Manga je već u Portugaliji, verujem u njega i uvek sam verovao u njegovu procenu. Njegovi kvaliteti su retkost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter