Real Madrid je u završnim pregovorima sa Edenom Azarom, a to izgleda znači da će jedna od zvezda morati sa ‘Santjago Bernabeua’.

Nije teško pogoditi o kome je reč – Geretu Bejlju. Velšanin je u Madrid stigao iz Totenhema 2013. godine u rekordnom transferu. Od tada pa sve do ovog leta Velšanin je bio u senci Kristijana Ronalda i očekivalo se da ove sezone ‘procveta’ kada je Portugalac otišao u Juventus. Ali…


Geret Bejl se uklopio u očajnu sezonu ‘krajlenvskog kluba’, nije preuzeo ulogu prve violine kluba, te ne čudi što je on označen kao jedan od gavnih krivaca za posrnuće Reala. Zbog toga se sada spekuliše da je na transfer listi.

Problem je taj što ponuda za Velšanina nema. Realno, samo su Englezi ti koji imaju novca da kupe Gereta Bejla, ali zainteresovanih nema. Možda bi odlaskom Edena Azara to bio Čelsi, ali je ‘plavcima’ godinu dana zabranjeno da dovode pojačanja.

Real ne zna šta će sa Bejlom, te se čak spekuliše da je spreman da ga pošalje i na pozajmicu. Zainteresovani klubovi za takav vid saradnje su Totenhem i Milan. Vrelo leto čeka Gereta Bejla, ali i upravu Real Madrida…