0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MATIĆ PREUZEO ODGOVORNOST: Ja sam kriv zbog poraza!

Objavljeno: 22.04.19 u 13:59

Crvenim đavolima polako izmiče četvrta pozicija na tabeli.

Nakon loše igre i debakla na ‘Gudison parku’ preuzeo je deo odgovornosti srpski inernacionalac za takav učinak.

Sa 4:0 Everton je odaljio od Lige šampiona ekipu sa ‘Old Traforda’, a Solskjerovom timu predstoji žestoka borba do samog kraja.

– Mnogo toha nije išlo protiv Evertona. Ljudi iz kluba su dobro spremili utakmicu, ali jednostavno nismo imali lidera na terenu. Ništa nije funkcionisalo, ali ne možemo mi da se zaklanjamo iza mladih igrača, uvek oni najikusniji moraju da preuzmu odgovornost. Ja sam konkretno bio najveći problem mog tima u porazu, kao najiskusniji. Izgubili smo sredinu terena, poklonili im vođstvo, poručio je Matić.

Pred Junajtedom je važna utakmica protiv gradskog rivala, koja ima veliki značaj i za jedne i za druge. Siti juri titulu i bodovi su veoma bitni, dok će i ‘crveni đavoli’ morati da se potrude ukolik žele u Ligu šampiona.

– Pred utakmicu kao što je sledeća sa Sitijem motivacija je sama po sebi prisutna. Neće biti problem našoj ekipi da nađe inspiraciju za gradski derbi, rekao je Matić pred ovaj duel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter