0
Evropske lige

FOTO screenshot

PRIMERA: Espanjol je sve dalje od Evrope, Levante do važnog boda sa igračem manje

Objavljeno: 21.04.19 u 14:07

Katalonci nisu uspeli da stignu do pobede u Valnsiji.

Puleni Hoana Rubija podelili su bodove sa Levanteom u 33. kolu španskog šampionata – 2:2.

Iz prethodna tri kola gostujuća ekipa izukla je samo bod, te borba za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope polako počinje da jenjava. Dobru priliku da taj niz poprave imali su danas, ali nisu uspeli da je iskoriste. Sa druge strane Levante je deveti put uzastopno ostao bez pobede nije uspeo da iskoristi to što su sva tri tima ispod zabeležila remi.

Povukao je Darder kontru u 16. minutu i uposlio Iglesijasa, koji je udarcem sa ivice kaznenog prostora usepo da postigne gol i donese radost gostujućim navijačima. Početkom drugog poluvremena Levatne stiže do izjednačenja i to nakon loše reakcije defanzivaca Espanjola, sam je ostao Vezo u kaznenom prostoru i nije imao težak zadatak da postigne gol. Hermeso je u 65. minutu sjajno spustio loptu posle centaršuta za Roku, koji je sa peerca pogodio za novu prednost Espanjola. Ali ona je ovog puta trajala samo sedam minuta, kada je Roćina postigao izjednačujući gol za domaći tim. Isti igrač je nakon samo dva minuta dobio drugi žuti karteon, te ostavio igrače na cedilu u finišu.

Nakon remija Espanjol ima 42 boda i od sedme pozicije koja vodi u Ligu Evrope dele ga četiri boda. Na tom mestu se trenutno nalazi Bilbao koji još nije odigrao svoj meč, dok je Levante 16. i samo dva boda ga dele od opasne zone.

PRIMERA, 33. kolo

Petak

Alaves – Valjadolid 2:2 (2:1)
(Guideti 4, Džoni 24 – Fernandez 38, Unai 76pen)

Subota

Selta – Đirona 2:1 (1:0)
(Aspas 34, Bufal 69 – Portu 48)

Eibar – Atletiko Madrid 0:1 (0:0)
(Lemar 85)

Rajo Valjekano – Ueska 0:0

Barselona – Sosijedad 2:1 (0:0)
(Lengle 45, Alba 64 – Huanmi 62)

Nedelja
Levante – Espanjol 2:2 (0:1)
(Vezo 62, Roćina 74 – Iglesijas 16, Roka 65)

14.00 Hetafe – Sevilja
16.15 Real Madrid – Bilbao
18.30 Viljareal – Leganes
20.45 Betis – Valensija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter