1
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

LOŠE VESTI ZA ‘GROBARE’: Važan igrač se povredio u Nišu, pod znakom pitanja za derbi sa Zvezdom…

Objavljeno: 21.04.19 u 19:02

Posle 23. minuta igre iz Niša za navijače Partizana stižu loše vesti, a vezane su za povredu igrača.

Partizan se u Nišu bori za Evropu, a za četiri dana čeka ga daleko važniji ispit, 160. večiti derbi na stadionu ‘Rajko Mitić’. Tim Save Miloševića će po svemu sudeći na naš najveći stadion sa ozbiljno oslabljenim sastavom.

Naime, u 23. minutu utakmice na ‘Čairu’ povredio se pouzdani štoper Mark Valijente. Španac je uz pomoć doktora napustio teren i sada bi trebalo sačekati prve procene. Umesto Valijentea na teren je ušao mladi i oporavljeni Svetozar Marković. U slučaju da je povreda Španca ozbiljnije prirode, Partizan bi derbi dočekao sa dva veoma mlada centralna beka Svetozarom Markovićem i Strahijnom Pavlovićem, kao i iskusnim Bojanom Ostojićem.

Savo Milošević zbog problema sa kartonima danas nije mogao da računa na Vladimira Stojkovića i Nemanju R. Miletića, dok zbog mogućnosti da dobiju četvrti žuti karton u timu nema Strahinje Pavlovića i Gorana Zakarića.

0
0

1 Komentara

  1. ViDELA ZABA KONJ SE KOVE.
    E MOJ SAVI. AKO TI JE OVO
    IGRA ,TI SI ZALUTAO U TRENERE. OVO JE JADNO.
    SUTRA SVI OSTAVKE, DOKAZITE DA VOLITE
    PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter