0
Evropske lige

SERIJA A: Sudije ‘opljačkale’ Parmu, očajni Milan stigao do boda (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.19 u 14:47

Fudbaleri Parme i Milana odigrali su 1:1 u meču 33. kola Serije A, iako je utisak da je Parma zaslužila pobedu više. Mnogo, mnogo više.

Milan je u ovaj meč ušao kao ekipa koja naredne sezone želi da igra Ligu šampiona, dok je Parma vezala pet mečeva bez pobede. Ipak, od samog početka bilo je jasno da na „Enio Tardiniju“ neće tako lako „rosoneri“ uzeti ceo plen. 

Štaviše, Parma je pokazala da nije bez kvaliteta, hrabro su izašli na megdan rivalu, a prvu veću šansu trebalo je da imaju već u 15. minutu, kada je Žervinjo uposlio Ćeravola, on obišao Donarumu koji ga je oborio, ali ni glavni arbitar ni VAR soba nisu start mladog golmana okarakterisali kao dovoljan za jedanaesterac, iako je jasno da je Ćeravolo prvi stigao do lopte.

Nedugo potom i Juraj Kučka je pokušao makazicama, ali je njegov šut nakon centaršuta Marsela Gacole završio pored gola. 

Nakon bledih prvih 45 minuta, te ništa boljih 20 minuta u drugom poluvremenu na teren je ušao Patrik Kutrone, a u 69. minutu nakon oštrog centaršuta Kasteljeha lopta ga je pogodila u glavu i završila u golu za 1:0.

Milan je odmah potom postigao i drugi gol, ali je on poništen zbog ofsajda u kom se nalazio Pjatek. 

Parma je propustila šansu d aizjednači, ali Siligardi nije uspeo da pogodi mrežu u momentu kad je Donaruma bez potrebe istrčao, već je lopta završila na stativi. Ipak, uspele su „mlekadžije“ da dođu do važnog boda nakon fantastičnog slobodnog udarca Bruna Alveša u 82. minutu.

Ovim bodom Milan je ostao, bar za sad, na četvrtom mestu, dok je Parma napravila veliki korak ka opstanku.

Serija A, 33. kolo

Rezultati

Subota

Parma – Milan 1:1 (0:0)
(Alveš 87 – Kastiljeho 69)
15.00: Lacio – Kjevo 
15.00: Đenova – Torino  
15.00: Empoli – SPAL  
15.00: Kaljari – Frozinone  
15.00: Udineze – Sasuolo  
15.00: Bolonja – Sampdorija 
18.00: Juventus – Fiorentina  
20.30: Inter – Roma 

Ponedeljak

19.00: Napoli – Atalanta 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter