0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

PLS: TSC novi superligaš, Javor na bod od promocije, ‘nula’ u Inđiji i Čajetini (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.19 u 21:11

Fudbaleri TSC i zvanično će naredne godine igrati u Superligi Srbije, a Javoru nedostaje jedan bod za povratak u elitni rang. Nula u Čajetini i Inđiji. 

Bežanija – TSC 2:3

Fudbaleri TSC-a su današnjom pobedom osigurali izlaz u viši rang takmičenja i sada je već izvesno da će ekipa iz Bačke Topole nastupati u Superligi Srbije. Utakmica je počela golom Nenada Lukića u 18. minutu, a samo dva minuta kasnije Saša Tomanović doneo je prednost od 2:0. Naredni gol se čekao sve do 70. minuta kada je Ibrahim Tanko spustio na 2:1. Norbert Pinter je u 86. ponovo povećao na dva gola razlike a Nikola Divac u 90. minutu postavio konačan rezultat 2:3.

Sinđelić – Javor 1:3

Javoru još jedan bod nedostaje do zvanične promocije u povratnika u Superligu Srbije. Prvi korak načinili su danas u Beogradu. Ivanjinčani su bili ubedljivi na gostovanju Sinđeliću i slavili 3:1. Stvari nisu bajno počele po goste. U 19. minutu Đorđe Ivković je doneo prednost domaćinu, a gosti su se razigrali tek u drugom delu meča. Ivan Marković je postigao gol u 61. minutu, a potom i 81. minutu. Konačan rezultat postavio je Alija Krnić golom u 90. minutu.

Zlatibor – Metalac 0:0

Gosti su u prvom poluvremenu bili bolji rival i odlično parirali Zlatiboru, a tek u poslednjim minutima poluvremena imao je domaći tim preko Pavlovića priliku, ali je ostalo 0:0. Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo domaćinu. Imali su nekoliko prilika preko Mihalovića i Đokića na startu, ali je golman gostiju Jelovac bio odličan. Poslednju veliku priliku za Zlatibor imao je Milanović u 82. minutu kada je pogodio prečku a poslednju šansu na utakmici imao je Plazinić koji je 86. minutu bio u odličnoj poziciji.

Prva liga Srbije 34. kola plej-ofa :

Subota:

Inđija – Radnički (Kg) 0:0

Zlatibor – Metalac 0:0

Sinđelić (Bg) – Javor 1:3 (Ivković 19 – Marković 61, 81, Krnić 90)

Bežanija – TSC 2:3 (Tanko 70, Divac 90 – Lukić 18, Tomanović 20, Pinter 86)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Prva liga Srbije 34. kolo plej-aut:

Nedelja:

16.00: Budućnost (Do) – Trajal

16.00: Žarkovo – Bečej

16.00: Novi Pazar – Teleoptik

Ponedeljak:

18.00: Borac – Sloboda

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter