3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠĆEKIĆ: Partizan ide na pobedu bez obzira ko mu je protivnik, u Nišu nas čeka loš teren ali navikli smo!

Objavljeno: 19.04.19 u 12:16

Fudbaleri Partizana uspeli su da prvi put ove sezone savladaju Radnički iz Niša i to na svom stadionu.

U prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije Radnički je kapitulirao na stadionu Partizana, a strelac gola bio je Rikardo Gomeš. Akter meča Aleksandar Šćekić govorio je o prethodnom, ali i narednom meču protiv ‘Reala sa Nišave’.

– Protiv Radničkog smo odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone. Pokazali smo da smo najbolji kada je najvažnije. Igraju se dve utakmice, a ovu prvu smo dobili rezultatom kojim smo želeli, počeo je Šćekić.

Crnogorski vezista je potom detaljnije analizirao narednog protivnika. Šćekić ističe da Partizan ide i u nedelju na pobedu.

U svakom meču Partizan ide na pobedu nebitno je ko je sa druge strane. Tako će biti i u nedelju i u revanšu Kupa Srbije. Teren na Čairu je u nešto lošijem stanju, ali mi svake druge nedelje igramo na takvim terenima pa znamo šta nas čeka. Radnički će igrati kao i svaku drugu utakmicu pred svojom publikom siguran sam da su puni želje i motiva da se dodatno dokažu jer se u Nišu igra finale kupa. U prvenstvu će šef odmarati nekoliko igrača kako bi se što bolje spremili za izazove do kraja sezone. Moji saigrači su pokazali da imaju i dovoljno želje i snage da naprave i održe dobre rezultate i u rotaciji na pozicijama, ističe Šćekić.

0
0

3 Komentara

  1. NIGDE MI NE IDEMO SA
    OVOM UPRAVOM I OVIM
    VODJAMA ,KOJI IDU ZA
    PROFIT. NJIH BOLI UVO ZA USPEH. ONI ZELE DIVLJANJE.
    ZATO MI NIKUD NE IDEMO
    I NECEMO ICI DOK SE OVO
    STANJE NE POPRAVI. OLOSI!!

    0
    0
    Odgovori
    • Da, nase vodje samo nas
      brukaju. Kad ujedine
      sve navijace,dokazace da
      vole PARTIZAN. Ovako
      obicni gulanferi,profiteri.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter