3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA BRIGE: Zvezdin napadač spreman za ‘večiti derbi’

Objavljeno: 18.04.19 u 11:57

Možda reprezentativac Gane bude samo na klupi protiv Čukaričkog, a oporavak ide prema planu i očekuje se da bude starter u 160. derbiju za sedam dana

Jedna od bitnih karika u ekipi Crvene zvezde je Ričmond Boaći, a kako je najavio HotSport posle povrede protiv Radničkog iz Niša sjajni napadač je morao na mini bolovanje.

Period oporavka kolena kako saznaje je pri kraju i reprezentativac Gane se možda nađe na klupi u subotu protiv Čukaričkog. Ipak, nema dileme da će Boaći biti starter za sedam dana u 160. derbiju, kada na stadionu „Rajko Mitić“ gostuje Partizan.

U taboru lidera šampiona prvi plan je da savladaju gradskog rivala na Banovom brdu od koga su bili ove sezone dva puta bolji, a trener Vladan Milojević planira da vrati glavne adute, koji su imali mini odmor protiv Mladosti iz Lučana u Kupu Srbije. Ima dovoljno vremena da se skocka taktika i jedno je „sigurno“ da zamenik Boaćija bude Milan Pavkov i da u početnom timu budu: Vujadin Savić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić

Crveno-beli su nanizali 56 mečeva bez poraza u šampionatu, a ako uspeju da preskoče Čukarički izjednačiće na svetskoj listi rekord Milana iz slavnih dana, kada ih je sa klupe predvodio čuveni italijanski stručnjak Arigo Saki.

0
0

3 Komentara

  1. Inspektore, nije ti dobar “Izveštaj”, ostao si nedorečen! Ti si napisao pravi elaborat o šikaniranju Pavkova od strane Milojevića, a šta je sa Vukanovićem, prvim strelcem jeseni, koji ne dobija šansu kod “trenera godine”, šta je sa Vulićem, izvanrednim tehničarem, šta je sa Jirkom najbržim igračem u SLS?! S obzirom da Milojević ne preferira brzu igru, bilo je za očekivati da ne ukazuje šansu Vukanoviću i Jirki brzim krilima, ali zato ukazuje šansu Benu, drugorazrednom afričkom “kapitalcu” koji u grupnoj fazi LŠ, u 6 utakmica, nije bio u stanju da pravilno doda loptu najbližem saigraču, samo je trčkarao tamo negde oko centra na krilu i odbijao se o ramena protivnika! Bio je izgubljen u prostoru! Takvog igrača Milojević hoće da promoviše u prvog strelca ekipe, zaduživši ga da izvodi svaki penal! Upropastio je titulu strelca Vukanoviću zbog 31-nogodišnjeg Bena, koji može jedino otići u dugu ligu Kine u fc “Ding dong cangr”. Bilo bi dobro da na leto ode i “trener godine” zajednoi sa svojim “kapitalcima”.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odnos Milojevića prema Boaćiju i njegovo uporno forsiranje Boaćija je šamar za Pavkova, koji se dokazao igrama u ligi šampiona, za razliku od Boaćija koji se nije dokazao ni u ligi šampiona kao ni u kineskoj ligi, pre toga! Golovi i dobre igre Pavkova u grupnoj fazi LŠ su održale Milojevića u životu, ali život često zna da bude brutalan,. pa umesto da je zahvalan Pavkovu, čijim golovima je poneo laskavu titulu “trenera godine”, on je brže bolje ponovo poslao Pavkova na klupu i šansu daje sporom i tehnički inferiornom Boaćiju! Odnos Milojevića prema Boaćiju je dokaz o njegovoj stručnosti! Milojević nije izvukao nikakve pouke iz igara Pavkova u LŠ, kao ni iz igara timova koji su igrali u eliminacionoj fazi LŠ, jer Zvezda i dalje igra jalovo, sporo, neborbeno, što su gledaoci prepoznali i zato ih nema na Marakani!

    0
    0
    Odgovori
  3. То је већ разлог за бригу. Кад год је Боћко играо Дерби, Звезда није победила. Нека прескочи и Дерби; да не ризикујемо с новом обновом повреде…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter