0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SERIJA A: Lacio konačno stigao do pobede… (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.19 u 21:57

Kroz četiri dana Udineze je doživeo i drugi poraz na ‘Olimpiku’.

Prvo ih je savladala Roma (1:0), a večeras je slavio i Lacio – 2:0.

Nakon tri utakmice bez pobede uspeli su igrači Lacija da upišu trijumf u zaostaloj utakmici 32. kola italijanske Serije A. Posle niza kikseva za četvrtoplasiranim Milanom, koji se nalazi na poziciji koja vodi u Ligu šampiona nedostaje ima tri boda.

Do prednosti je domaća ekipa došla u 21. minutu kada je Felipe Kaisedo bio precizan i matirao Musu. Nakon samo tri minuta igre ekipa iz Udina sama sebi je zagorčala sudbinu. Nakon kornera je loše reagovao Brazilac Sandro koji je loptu poslao u svoju mrežu i tako postavio konačan rezultat utakmice.

Imali su priliku gosti da izjedanče početkom drugog poluvremena i to sa bele tačke. Naoprezno je startovao u svom kaznenom prostoru Senad Lulić, a sudija Kalvareze je pokazao na belu tačku. Neprecizan je bio najbolji fudbaler Tudorove ekipe Rodrigo De Paul čiji je udarac pročitao Strakoša.

Do kraja meča Lacio je uspeo da drži loptu u svom posedu i kontroliše dešavanja na terenu, a svih 90 minuta u igri je bio srpski internacionalac Sergej Milinković-Savić.

SERIJA A – zaostali meč 32. kola

Lacio – Udineze 2:0 (2:0)
(Kaisedo 21, Sandro 24a.g.)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter