0
ATP

SPORT NA TV: Zvezda u kupu na nacionalnoj frekvenciji, može li Tadić da izbaci Ronalda?

Objavljeno: 16.04.19 u 08:49

Bogat sportski program je danas pred nama od domaćeg kupa, preko Lige šampiona do završnice Evrolige.

Za domaću publiku događaj dana je svakako prvi meč polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana. Crveno-beli su apsolutni favorit u ovom dvoboju, a da li će to potvrditi videćemo od 17 časova uz prenose na TV O2 i Areni sport jedan.

Sa domaćeg fudbalskog terena idemo do Lige šampiona. Derbi večeri je svakako meč Juventusa i Ajaksa. Prvi meč u Amsterdamu pre šest dana završen je 1:1, te nas večeras u Torinu očekuje spektakl. Prenos je od 21 čas na Areni sport jedan. Arena sport dva donosi nam duel Barselone i Mančester junajteda u kom Katalonci imaju gol prednosti sa ‘Old Traforda’.

Danas su na programu i prvi mečevi četvrtfinala Evrolige, Fenerbahče od 19.45 dočekuje Žalgiris, dok CSKA iz Moskve od 21.30 dočekuje Baskoniju. Prenosi su na Sport klubu jedan.

Ko može da izdrži u tri sata posle ponoći igra se drugi meč NBA plej-ofa između Denvera i San Antonija. Prenos je na Sport klubu jedan.

Takođe, kreću i najzanimljiviji mečevi na mastersu u Monte Karlu. Novak Đoković bi na teren mogao oko 14.30 protiv Filipa Kolšrajbera. Evo kompletnog sportskog TV programa:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter