0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI MEČ POLUFINALA KUPA: ‘Delije’, danas bi mogli da vidite ‘neke nove momke’ (SASTAV)

Objavljeno: 16.04.19 u 09:43

Ambicije šampiona su plasman u finale Kupa Sribije, a prvi meč odigraće novi aduti koje je izabrao trener Vladan Milojević.

Pre sedam godina Crvena zvezda je pod palicom Roberta Prosinečkog u Kruševcu osvojila Kup Srbije, a tada je pao Borac iz Čačka (2:0). Ova generacija crveno-belih danas će pokušati da u prvom meču polufinala dođe do kapitalne zalihe pred revanš u maju u Lučanima i kako saznaje HotSport taj zadatak pokušaće da odrade „novi aduti“. Trener Vladan Milojević je odlučio da kalkuliše sa satavom, pošto se igraju dva meča i nekoliko standardnih igrača neće konkurisati za tim Filip Stojković, Milan Rodić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, El Fardu Ben, Marko Marin…

Povređen je Ričmond Boaći tako da nema razloga za reskiranje, pošto u narednom kratkom periodu slede veoma važni mečevi sa Čukarickim i Partizanom.

Bekovske pozicije zauzeće Milan Gajić i prvi put kao starter ovog proleća se očekuje Marko Gobeljić, a pored kapitena Vujadina Savića igraće Srđan Babić. U veznom redu se mogu očekivati Goran Čaušić i Miloš Vulić, dok na krilima priliku bi trebalo da dobiju Erik Jirka i Veljko Simić i na kraju napadački tandem činiće Aleksa Vukanović i Milan Pavkov, ali možda se nađe mesto i za Dejana Joveljića. Izbor je veliki kada je u pitanju domaćin, pogotovo kada nema većih personalnih problema kao što je sada slučaj u finišu sezone.

Projektovan sastav: Popović – Gajić, Savić, Babić, Gobeljić – Čaušić, Vulić, Jirka, Simić, Vukanović (Joveljić) – Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter