0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADOST NALJUTILA ZVEZDU: Milunović napravio kiks kod gola rivala, a onda se iskupio postigavši prvenac (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.19 u 18:31

Dosta se otvorenije igra u drugom poluvremenu utakmice na Marakani.

Posle prvih 45 minuta Zvezda je imala prednost od jednog gola, a onda su u nastavku viđena još četirii to na obe strane.

Prvo je Mladost stigla do izjednačenja i to nakon veoma lepog kontra napada. Rezervista Tešić je proigrao Lazara Jovanovića koji je pretrčao preko 40 metara u begu od defanizivaca Zvezde, a Nemanja Milunovića je samo proleteo pokušavajući da startuje na njega. Mogao je hitronogi igrač sam da matira Borjana, ali je sačekao i uposlio Dimića.

(VIDEO:YouTube/BALKAN PRENOS)

Samo pet minuta posle toga stigao je odgovor crveno-belih. Nemanja Milunović je lepo skočio i zahvatio loptu koju je poslao Marko Marin iz slobodnog udarca i savladao Zečevića, te tako stigao do prvenca, ali je i ispravio kiks od pre nekoliko trenutaka.

(VIDEO:YouTube/BALKAN PRENOS)

Brzo je Zvezda stigla i do 3:1, Rodić je proigrao Bena po levoj strani, a reprezentativac Komorskih Ostrva je centrirao na drugu stativu. Tamo je loptu sačekao Milan Pavkov i rutinski zatresao mrežu Mladosti.

(VIDEO:YouTube/BALKAN PRENOS)

Četrvti gol bio je deo Mirka Ivanića, koji je ušao u igru samo nekoliko trenutaka pre toga. Vezista  je ispratio odbitak nakon udarca Milana Pavkova i loptu sproveo u mrežu za 4:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter