0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ: Nadao sam se da povreda Jovetića nije toliko ozbiljna, teško je videti ga na štakama (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.19 u 09:54

Stevan Jovetić ima iza sebe lošu sezonu, a krunisao ju je povredom koja je stavila tačku na njegove igre ove sezone.

Bojali su se navijači Crne Gore najgoreg, a crne slutnje su se obistinile. Crnogorski napadač je drugi put u karijeri pokidao ligamente kolena. Fudbalera Monaka očekuje duža pauza jer će morati na operaciju kolena nakon duela sa Remsom .

Povredu je zadobibo u duelu sa protivničkim igračem Romaom nakon jednog naizgled bezopasnog duela, tako bi bilo da mu nije stao na nogu.

U razgovoru za crnogorske ‘Vijesti’ razočarenje nije krio ni Ljubiša Tumbaković.

– Sve sam ispratio, gledao sam utakmicu. Jovetić je bio najbolji pojedinac na meču. Taj detalj kada se povredio je ružan za gledati. Nadao sam se da nije toliko ozbiljno kao što je izgledalo, da koleno nije stradalo. Nažalost sve je baš onako kako je izgledalo sa strane. Teško nam je svima da posmatramo one scene kada nakon povrede sa štakama napušta stadion. Njemu je sigurno najteže, zvao sam ga ali ga nisam dobio, sada mu sigurno nije do priče, istakao je Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter