0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Novina u odnosu na prethodne mečeve – drugi meč Zvezde i Budućnosti prenosi samo jedna televizija

Objavljeno: 14.04.19 u 08:48

Nastavak finalne serije regioanlnog košarkaškog šampionata ponovo je u centru pažnje.

Puleni Milana Tomića stekli su prednost u petak pred svojm navijačima, a sada imaju priliku da je dupliraju pre nego šte se serija preseli u ‘Moraču’.

Drugu utakmicu finalne serije regionalnog šampionata između Crvene zvezde i Budućnosti od 19 sati možete pratiti na prvom kanalu Arene sport.

Na istom mestu od 15 sati je prenos utakmice Serije A između Fiorentine i Bolonje, a od 18 na drugom kanalu između Kijeva i Napolija, dok je od 20.30 duel Frozinonea i Intera.

Televizija Sport klub na svom prvom kanalu prenosiće dva meča Premijer lige i to od 15.05 okršaj Kristal Palasa i Mančester Sitija, a od 17.30 derbi između Liverpula i Čelsija.

Na istom kanalu od 8.10 možete pratiti trku Formule 1 za Veliku nagradu Kine, dok je na drugom programu od 21 sat prenos Moto GP trke iz Sjedinjenih Američkih Država.

Tri utakmice 29. kola nemačke Bundeslige možete pratiti na drugom kanalu Eurosporta, i to od 13.30 meč Hofenhajm-Herta, od 15.30 Fortuna-Bajern i od 18 časova Ajntrajht-Augzburg.

Evo i kompletnog programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter