0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

PLS: Goleada u Ivanjici, TSC opravdao ulogu favorita (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.19 u 22:27

Danas su odigrani mečevi Prve lige Srbije u okviru plej-ofa i plej-auta 33. kola Prve lige Srbije. 

OFK Žarkovo – Sloboda Užice 2:0 

Fudbaleri OFK Žarkova sastali su se sa Slobodom iz Užica. Kovalenko je doneo prednost Žarkovu, Kiković je povećao na 2:0 u 71. minutu.

TSC – Inđija 1:0 

 TSC je opravdao ulogu favorita i pobedom nad Inđijom pokazao zbog čega je glavni kandidat za plasman u viši rang. Gosti su bili agresivniji u meču ali nisu uspeli da agresivnost krunišu golom. TSC je došao do gola u 67. minutu. Strelac je bio Nenad Lukić

Javor Matis – Zlatibor 4:1 

Javor Matis je bio ubedljiv protiv Zlatibora. U pravoj goleadi poveli su domaći golom Markovića u 22. minutu. Isti fudbaler zatresao je mrežu još tri puta u 26. minutu, a potom i u 56. sa bele tačke. četvrti gol postigao je Nikola Petrović. Za goste je počasni gol postigao Marko Živanović sa bele tačke.

Plej Aut

Budućnost Dobanovci – Novi Pazar 1:0

Budućnost je u Dobanovcima dočekala fenjeraša ekipu Novog Pazara. Čak šest kartona dobili su domaći fudbaleri. Uspela je ekipa Budućnosti da zatrese mrežu gostiju golom Lazara Miloševa u 27 minutu.

OFK Bečej  – Borac Čačak 1:0

OFK Bečej je dočekao Borac iz Čačka. Gosti su poveli već u 4. minutu. Marko Ilić je bio strelac. Izjednačio je Filip Bajić u 73. minutu. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter