0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Briž i Borusija sinoć na ‘Marakani’, hoće li Zvezda zadržati tandem stranaca do kraja evropskih kvalifikacija?!

Objavljeno: 14.04.19 u 11:00

El Fardu Ben i Ričmond Boaći su posle partija protiv Radničkog ponovo u fokusu za letnji prelazni rok, a crveno-beli imaju zadatak da ih bar zadrže do kraja evropskih kvalifikacija.

Dugo se u Crvenoj zvezdi nije pojavio tako dobar tandem stranaca, koji je i sinoć srušio Radnički iz Niša i trasirao put klubu prema novoj tituli.

Mohamed El Fardu Ben je ukupno postigao 21 pogodak na tri fronta u 34 meča i imao devet asistencija po čemu je u samom vrhu po učinku u ekipi Vladana Milojevića. Zimus su ga zvali pojedini klubovi iz Kine i Saudijske Arabije, ali je bivši igrač Olimpijakosa decidirano želeo da ostane u Beogradu, a kako saznaje HotSport sinoć je praćen od strane Briža. Šampion Belgije je zaintresovan vec nekoliko meseci i sada su na potezu. Ugovor sa crveno-belima reprezentativac Komorskih ostrva ima do juna 2020. godine.

Njegov kolega iz napada kome je servirao drugi pogodak Ričmond Boaći je meta Fenerbahčea, a ponovo i Borusije iz Menhengladbaha koja je htelao da ga dovede pre selidbe u Đangsu, ali su davali manje novca. Situacija se od tada promenila i već dva puta su dolazili da gledaju reprezentativca Gane, koji je oborio rekord po transferu kada je u avgustu plaćen 2,5 miliona evra.

Jedno je sigurno da će Zvezda pokušati da zadrži tandem barem do kraja evropskih kvalifikacija mada se već snimaju pojedine „zamene“ i u tefteru se nalazi nekoliko potencijalnih naslednika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter