0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GORAN ZAKARIĆ: Ovo je model kako Partizan treba da igra

Objavljeno: 14.04.19 u 12:34

Goran Zakarić odigrao je 35 utakmica u dresu Partizana za koji je postigao sedam golova, od toga poslednji u prvoj utakmici plej of faze SLS protiv ekipe Čukaričkog za konačan rezultat od 3:0.

Za zvaničan Partizanov sajt govori o svom golu, kup utakmici, igranju bez publike i očekivanjima.

Povratak na desno krilo i odmah gol?

− Da nakon jednog perioda počeo sam ponovo da igram na desnom krilu, gde mi najviše odgovara i naravno da mi je drago što je došao i gol. Ali kada šef stručnog štaba zahteva drugačije, moje je da se prilagodim i igram i na drugoj poziciji što sam i činio.

Direktan rival bio ti je nekadašnji igrač crno-belih Bogosavac Miroslav?

Bogosavac je dobar igrač i naravno da nije bilo jednostavno u svim segmentima igre ga nadmudriti. Ali evo uspeli smo da pobedimo bez primljenog gola što nas sve raduje. Ovo je model kako bi trebalo da se igra, ali jednostavno bitna su 3 boda i ova pobeda je podstrek za sve nas i injekcija za samopouzdanje pred kup utakmicu u sredu.

Juče nažalost igrali ste pred praznim tribinama?

− Pa nije lep osećaj, ali mi tu ne možemo u trenutku ništa promeniti. Mi smo profesionalci i moramo se naviknuti na situaciju, ali je svakako mnogo lepše kada možete igrati pred punim stadionom, dešavalo mi se i ranije. Prisustvo navijača će nam biti posebno važno u kup utakmici i nadam se da će prepoznati ovaj momenat i doći u što većem broju u sredu! Mi ćemo dati sve od sebe i nadamo se svi dobrom rezultatu pred revanš, ali ponavljam, prvo idemo da damo sve od sebe, jer je za nas ovo utakmica sezone!

O šefu stručnog štaba Savi Miloševiću?

− Trener Savo Milošević je fudbalska legenda i veliki igrač i sigurno da njegovo iskustvo kroz karijeru može da nam pomogne, ali jednostavno situacija nije bila lagana kada je došao i ostaje nam da radimo i da kroz vreme koje dolazi pokažemo njegove zamisli na terenu i kako bi sve to trebalo da izgleda u buduće − zaključuje Zakarić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter