0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STEFAN ĐORĐEVIĆ: Možda smo oštećeni protiv Zvezde, želimo da već u Humskoj steknemo prednost!

Objavljeno: 13.04.19 u 23:19

Fudbaleri Radničkog porazom su otvorili plej-of.

Jedini poraz pre ovog kola Nišlije su u regularnom delu doživele samo od crveno-belih, a puleni Vladana Milojevića su i danas učinili isto i slavili sa 3:0.

Nekadašnji igrač kluba iz Ljutice Bogdana, a sada Radničkog Stefan Đorđević nakon meča poručio je da je sjajan niz koji je njegova ekipa napravila nekada morao biti prekinut.

– Niz nekada jednostavno mora da se prekine. Dosta veće ekipe i kvalitetnije ekipe od nas su gubile na ovom stadionu. Iskoristio bih ovu priliku da čestitam Crvenoj zvezdi, koja je bila bolja i zasluženo slavila danas. Na početku utakmica je bila egal, kasnije su nas presekla ta dva gola, dva penala. Da li jesu bili faulovi ili ne, ćemo znati kada pogledamo snimak. Iskreno i ako tako gledamo možda smo i mi oštećeni, videćemo još, poručio je defanzivac.

Novosađanin smatra da se njegova ekipa nije obrukala danas, a potom se osvrnuo i na naredni meč.

– Ovo je naša realnost, nismo se obrukali i sada se okrećemo Partizanu. Pred nama su dve izuzetno bitne utakmice i želimo da već u sredu napravimo pozitivan rezultat i ostvarimo ono što smo zacrtali pred start prvenstva, a to je finale Kupa u Nišu.

Prema rečima defanzivca ovaj poraz ne bi trebalo da ima negativan psihološki uticaj na igrače Radničkog.

– Ne, svi smo mi profesionalci i dovljno iskusni. Ovi momci su igrali već velike utakmice, raspored jeste težak, ali kao što sam rekao spremni smo i za Zvezdu i za Partizan. Već u nedelju igramo pred svojim navijačima i jasno je šta je naš cilj, zaključio je Đorđević.

Narednu utakmicu Nišlije igraju u sredu, gde će ih u prvom meču polufinala Kupa dočeakti Partizan.

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Aleksandar Ilić)

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter