0
Auto Moto

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Zvezda i Radnički u borbi za titulu na nacionalnoj ferkvenciji

Objavljeno: 13.04.19 u 08:43

Prvim kolom plej-ofa i plej-auta nastavlja se Superliga Srbije, a derbi se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Novog šampiona Srbije u fudbalu mogli bismo da dobijemo još večeras. Crvena zvezda na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje drugoplasirani Radnički iz Niša. Oba tima ne znaju dugo za poraz, a ako bi kojim slučajem slavili beogradski crveno-beli, jasno je da bi postali novi šampioni Srbije. Utakmica se igra od 18 časova uz prenos na dve televizije. Meč će prenositi ‘O2’ i ‘Arena sport jedan’.

‘Arena sport’ tri od 19 časova donosi prenos drugog derbija 31. kola Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog.

To nije sve od domaćeg sporta za danas, ‘Arena sport dva’ uključiće se direktno za bazena ‘Milan Gale Muškatirović’ gde Crvena zvezda igra protiv Breše u vaterpolo Ligi šampiona. Meč počinje od 20.30.

Kada smo kod ‘Arene sport jedan’, ona nam donosi i derbi Serije A između Milana i Lacija. Duel se igra na ‘San Siru’ od 20.30.

Kada je reč o ‘Sport klubu’, na ovoj televiziji dominira fudbal. Izdvajamo duel Ueske i Barselone na prvom kanalu od 16.15, kao i seviljski derbi između Sevilje i Betisa od 20.45. Bešiktaš od 18 časova dočekuje lidera Superlige Turske Bašakšehir, dok od 18.30 možete pogledati duel Ajaksa i Ekscelziora.

Za sve koji vole brzu vožnju preporučujemo kvalfikacije Moto GP iz SAD. Evo kompletnog TV programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter