0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PEH: Povreda jednog od najboljih protiv Radničkog stvara glavobolju Milojeviću pred Kup

Objavljeno: 13.04.19 u 21:59

Pored dobre igre, jedan detalj brine trenera kluba iz Ljutice Bogdana.

Najverovatvnije je da Ganjanin ima problem sa kolenom na kojem je držao led, a stepen povrede biće poznat posle snimanja u ponedeljak

Dva puta je Ričmond Boaći matirao odbranu Radničkog iz Niša i primakao Crvenu zvezdu prema novoj šampionskoj tituli. Ipak, posle izlaska iz igre u finišu meča kada ga je zamenio Milan Pavkov sjajni napadač se požalio na bol u kolenu.

– Boaći nije mogao da se osloni na koleno i na prvi pogled povreda izgleda zabrinjavajuće. Do svlačionice igrača su dovezla kola hitne pomoći, a neki detalji bi trebalo da budu poznati posle snimanja verovatno u ponedeljak. Očekujemo da je u pitanju samo otok posle udarca, koji je Ričmond dobio u duelu sa jednim igračem Radničkog, rekli su za HotSport iz Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT

Sličan problem je Boaći imao i na meču sa Mladosti u Lučanima, kada je izašao u finišu i morao na bolovanje od skoro tri nedelje. Ukoliko magnentna rezonanca pokaže da je sve u redu i da nije potrebno duže bolovanje, svakako bi trebalo da usledi pauza, te Ričmond Boaći najverovatnije neće igrati protiv Mladosti u utorak, u prvom meču polufinala Kupa Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter