0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

NE PRESTAJE DA REŠETA: Dušan Tadić postigao novi gol (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.19 u 19:08

U sjajnoj formi igra srpski vezista.

Njegov Ajaks dočekao je u 30. kolu šampionata Holandije Ekscelzior, a odbar deo posla ekipa sa ‘Johan Krojf’ stadiona uradila je tokom prvog poluvremena.

Izabranici Ten Haga u ovaj susret ušli su kao veliki favoriti protiv pretposlednje ekipe na tabeli, a imperativ pobede postoji i zbog trke za prvo mesto sa PSV-om. Tokom provg poluvremena ‘kopljanici’ su postigli tri pogotka, a primili jedan. Klas Jan Huntelar je u 10. minutu doeno prednost Ajaksu, a duplirao je srpski reprezentativac.

Pratio je Tadić akciju svojih saigrača, a nakon neuspešnog pokušaja ispucavanja jednog od defanzivaca gostiju, Huntelar je uposlio Srbina kome nije bilo teško da sa nekoliko metara matira Damena i postigne pogodak u 37. minutu. Nekadašnji igrač Vojvodine tako je stigao do 21. gola u Erdiviziji, a ukupno 31. u ovoj takmičarskoj sezoni.

Nakon Tadićevog gola, treći za Ajaks, a svoj drugi na utakmici postigao je Huntelar. Znake života i da se neće predati bez borbe gostujući igrači pokazali su tri minuta pre odlaska na odmor kada je na asistencijcu Homersa, El Hamdui postigao gol i smanjio zaostatak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter