3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO JE PRAZNA KLUPA U VRANJU: Šaša Ćurčić napustio Dinamo!

Objavljeno: 12.04.19 u 09:13

Nekadašnji fudbaler Partizana nije više trener kluba sa juga Srbije.

Nakon dva meseca provedenih u domovini, Ćurčić je odlučio da završi posao u Dinamu i otisne se ponovo van granica naše zemlje.

Mnoge je iznenadio povratak četrdesetsedmogodišnjeg trenera u domaći fudbal.

– U Vranju mi je bilo odlično, pun sam utisaka u protekla dva meseca, zahvalan sam svima, počev od rukovodstva kluba, navijača i igrača. Moja želja je jasna, da u plej-autu izbore opstanak u Super ligi, poručio je Ćurčić u izjavi za ‘Sportski žurnal‘.

Ćurčić je u Engleskoj radio sa mlađim kategorijama Palasa, a nakon dobijanja trenerske ‘A’ licence pre njim su novi izazovi i školovanje za ‘profi’ licencu, te dodaje da bi sada trebalo da se priključi trenerima prvog tima.

– Vraćam se u Englesku, u Kristal Palas, imam svojih planova u karijeri. Nadam se, imam obećanje i dogovor da ću ovoga puta biti trener u prvom timu Kristal Palasa, zaključio je Ćurčić.

FOTO: STARSPORT

Vranjski Dinamo trenutno se nalazi na preposlednjem mestu na tabeli i svaka od narednih šest utakmica za njih bi mogla da bude ključna u borbi za opstanak u elitnom rangu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter